Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termenii si conditiile generale se aplica tuturor vizitarilor, vanzarilor de bunuri efectuate de catre Dalex Energy SRL, prin intermediul magazinului virtual www.tricourilemele.ro  catre cumparator. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul de mai sus implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii.

Definitii:
Cumparator: persoana fizica/juridical ce efectueaza o Comanda;
Vanzator: Dalex Energy SRL. Nr. de inregistrare Registrul Comertului, CIF 32351727, J40/12673/2013.
Bunuri – orice produs din magazinul online www.tricourilemele.ro, mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre vanzator, cumparatorului.
Comanda – acordul dintre vanzator si cumparator, de regula sub format electronic (email), prin care www.tricourilemele.ro sa livreze bunurile iar cumparatorul plateste contravaloarea bunurilor. In acest moment plata se efectueaza in regim ramburs, la primire.
Contract – o comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturile de proprietate intelectuala – drepturi de autor, drepturi de baza de date, drepturi de proprietate,  drepturi de model,  marci inregistrate,  precum si drepturi imateriale.
Specificatii – toate specificatiile bunurilor conform comenzii.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului  site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii/clientii.
Prin accesarea site-ului utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Documente Contractuale
Prin procesarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul  www.tricourilemele.ro,  cumparatorul este de acord cu termenii si conditiile magazinului online. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata in momentul confirmarii verbale (in situatia cand comanda este telefonica) sau in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre vanzator nu va avea valoarea unui contract.
Folosirea website-ului:
Cumparatorul declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul in care utilizeaza website-ul tricourilemele.ro este insotit de un parinte sau ingrijitor. Sub rezerva termenilor si conditiilor. acordam dreptul limitat, revocabil, non-transferabil si non-exclusiv, de a utiliza magazinul online, afisandu-l in browser-ul dvs. numai in scopul de a face cumparaturi in scopuri personale si nu pentru orice utilizare comerciala, sau in numele unei  terte persoane, cu exceptia celor autorizate in mod  expres. Orice alta incalcare a termenilor si conditiilor va duce la stergerea contului creat, fara a fi notificat.
Cu exceptia cazurilor permise in paragraful de mai sus, nu aveti dreptul de a reproduce, distribui, afisa, vinde, inchiria, transmite, crea lucrari derivate din, traduce, modifica, inversa, dezasambla, decompila sau de a exploata in alt mod acest website sau orice portiune a acestuia cu exceptia cazului in care acest lucru a fost permis in scris de catre vanzator. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca in scop comercial nici una din informatiile furnizate in magazinul online, sau de a utiliza in orice alt fel website-ul in beneficiul unei alte inteprinderi cu exceptia cazurilor autorizate de vanzator. Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, si/sau anula comenzi, fara nicio limitare, daca consideram ca prin comportamentul clientului se incalca legislatia in vigore sau este daunatoare pentru interesele noastre.

Utilizatorul nu trebuie sa incarce, distribuie, publice prin intermediul acestui website orice continut, informatii sau alte materiale care:
–   poate incalca drepturile de autor, brevete, marci comerciale, marcile de serviciu, secrete comerciale, sau alte drepturi de proprietate ale unei persoane;
–   este calomniator, amenintator, defaimator, obscene, indecent, pornografic, sau ar putea da nastere la orice raspundere civila sau penala in conformitate cu legislatia Romaniei;
–   include bug-uri, virusi, malware sau alt soft daunator.
Utilizatorul care si-a creat un cont este singurul responsabil pentru protejarea securitatii si confidentialitatii parolei si userului de indentificare atribuite.Va rugam sa ne contactati imediat la adresa

Datele personale solicitate de Dalex Energy S.R.L.  pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul in care au fost solicitate clientului. Informatiile obtinute de la client nu vor fi puse la dispozitia nici unui tert, persoana fizice, juridica, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept si in conformitate cu legislatia nationala.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre Dalex Energy S.R.L, acordul dumneavoastra este necesar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere trimisa electronic catre

comenzi@tricourilemele.ro

in cazul in care considerati ca datele din contul dvs. au fost alterate.

Proprietatea intelectuala

Tot continutul site-ului  este proprietatea Dalex Energy, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele,  emblema,  antetul si imaginile de pe tricourilemele.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin tricourilemele.ro sau Dalex Energy SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze tricourilemele.ro sau Dalex Energy SRL.

Rezilierea.
In plus fata de orice alte remedii legale sau echitabile, putem, fara nici o notificare prealabila, sa incheiem orice acord sau sa revocam toate drepturile acordate in temeiul prezentului acord. La terminarea prezentului acord, va trebui sa inceteze imediat toate caile de acces si de utilizare a website-ului, si in plus fata de orice alte remedii legale sau echitabile, se vor sterge imediat toate parolele si datele de indetificare emise pentru dvs. si se va refuza accesul si utilizarea partiala sau totala a website-ului www.tricourilemele.ro. Orice reziliere a prezentului acord nu afecteaza drepturile si obligatiile aferente (inclusive obligatiile de plata) a partilor aparute inainte de data rezilierii.

Dispute si conflicte.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul tricourilemele.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.  Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si vanzator.

Modificari

Vanzatorul isi rezerva dreptul,  de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului tricourilemele.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
In cazul in care utilizatorul site-ului nu este de acord cu modificarile aduse de catre vanzator, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul www.tricourilemele.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”, fara nici o garantie.
Vanzatorul nu va fi facut responsabil si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
Vanzatorul nu va fi facut responsabil pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Utilizatorul are la cunostinta in momentul cumpararii unui tricou informatiile oferite de vanzator despre calitatea tricourilor  precum si despre tehnologia folosita pentru imprimare (termotransfer printat, cu o rezistenta in timp a imprimeului de 5-10 spalari cu respectarea instructiunilor de folosire).  Orice comanda va fi realizata in regim de tricou personalizat, atat pentru modelele expuse cat si pentru cele cu poza clientului.
Vanzatorul nu livreaza direct catre clientii finali produsele comandate de acestia pe site, ci folosind servicii de  curierat rapid. Ca urmare, vanzatorul nu va fi facut responsabil pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune legate de eventuale intarzieri ale livrarii sau deteriorari ale produselor (aparute strict in urma procesului de livrare).
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la client.
Proprietatea asupra produselor  va fi transferate cumparatorului  la momentul efectuarii platii.

Produse Nepersonalizate: Politica de returnare a produselor ofera clientului un termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii, in care poate solicita returnarea, sub incidenta achitarii contravalorii transportului si prezentarii produselor in starea originala (nepurtate) si in ambalajul original. Orice problema de acest tip implica anuntarea prealabila in scris a deciziei de a returna produsele, facuta in termen de maxim 24 de ore de la data primirii acestora, la adresa noastra de contact. Ne obligam ca daca toate aceste conditii sunt indeplinite, sa inlocuim sau sa restituim integral costul produselor, in urma primirii produselor returnate, in termen de maxim 20 zile lucratoare.

Produse Personalizate: Datorita faptului ca acestea sunt imprimate cu textul/imaginea aleasa de client si nu pot avea alta utilizare, nu se pot returna.